Wensen mogelijk maken

Een wens in vervulling laten gaan is soms een kleine moeite en kan veel voor iemand betekenen.

Zeker in deze tijd waarin we allemaal op onze eigen manier veel moeten inleveren.
Is er iets wat u graag zou willen maar wat nu nog niet mogelijk is? In deze digitale wensboom kunt u uw wens kenbaar maken. Heeft u een wens voor iemand anders of voor uzelf? Heeft u een goed idee? Wilt u een talent inzetten om een wens in vervulling te laten gaan?


Help mee!

Verschillende ambassadeurs zullen meehelpen een wens mogelijk te maken. Ook roepen we iedereen op om mee te helpen en te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen door te kijken hoe we met elkaar alle wensen mogelijk kunnen maken.


De wens moeten passen bij het werk dat Welzijnsorganisatie Pluspunt in Zandvoort doet.
Aanmelden van een wens kan tot 30 april 2021.
Wensen indienen kan bij wensboom@pluspuntzandvoort.nl of telefonisch 023 574 03 30.

Lintje voor een (ex) vrijwilligster

#1

Vervuld door Pluspunt

De schoonzus van deze mevr is inmiddels al boven de 80 en heeft vroeger 13 jaar lang vrijwilligerswerk gedaan bij Welzijn ouderen Zandvoort in het centrum. Daar deed zij telefoondienst. Haar schoonzus wenst dat zij alsnog een Lintje ontvangt vanuit de vrijwilligers Lintjesregen. De lintjesregen voor vrijwilligers bestond toen nog niet.

Lichtjesavond in Zandvoort

#2


Ik wens dat er een lichtjesavond komt in zandvoort. Waar de lijntjes met overleden dierbaren extra voelbaar zullen zijn en ‘lichtjesavond’ zandvoorters zal bemoedigen en sterken.

Oven voor de meidengroep

#3


Wij, de meidengroep bij het jongerenwerk zouden graag een oven krijgen om te kunnen bakken. We hebben nu alleen een magnetron. Help jij ons mee? In ruil kunnen we ook een taart voor jullie bakken?

Controller jongerenhuiskamer

#4


De jongeren zouden graag FIFA 2021 willen spelen op onze playstation 4 in de huiskamer help jij ons mee? Wij hebben ook nog maar 1 controller en zouden het leuk vinden om het samen te spelen.

Etentje jeugdhonk

#5


De vrijwillige jongeren die op woensdag bij het jeugdhonk werken staan altijd klaar voor de jeugd. Ze zetten zich in met activiteiten. Ik zou ze graag eens in het zonnetje willen zetten met een leuk etentje.

Vriezertje

#6


Wij, de stagiaires van jongerenwerk zouden graag een kleine vriezer wensen. In de zomer lijkt het ons leuk om ijsjes uit te delen aan de jongeren en deze ijsjes samen met de jongeren te maken. Zouden jullie dit voor ons willen/kunnen verwezenlijken? Dat zal ons, van de zomer met name, heel erg blij maken. Wanneer wij onze skills in maken van ijsjes optimaal hebben ontwikkeld, zouden wij ook natuurlijk de buurtbewoners kunnen verwennen met een afkoelend ijsjes in de warme zomer maanden!

Tuinieren

#7


Mijn wens is voor de bewoners van de benedenwoningen aan de Linnaeusstraat. Hier wonen senioren, die hetzij door geld, hetzij door gebrek aan fysieke kracht of doordat er door corona minder mensen langskomen om te helpen, zichtbaar hun voortuintjes niet meer goed kunnen onderhouden. Bij de één is het wat erger dan bij de ander, maar duidelijk is dat het de meeste bewoners om weke reden dan ook zwaar valt om de tuintjes netjes te houden. Mijn wens zou dan ook zijn dat er hulp voor hen komt, zodat de tuintjes er voor henzelf, maar ook voor de wandelaars die langslopen er weer lekker fris en opgeruimd uit zien. Ik vermoed dat heel veel mensen hier weer vrolijk van zouden worden!

Graffiti Workshop

#8


Wij, jongeren en stagiaires, van de jongerenhuiskamer wensen een graffiti workshop. Het lijkt ons super leuk om samen met andere jongeren creatief bezig te zijn en samen een mooi kunstwerk te maken op canvassen, door en voor de jongeren van de huiskamer.

MENU