Jeugd en jongeren

Het jeugd- en jongerenwerk vindt plaats op verschillende locaties.

Hieronder een overzicht met verwijzingen naar de website:
Jeugdhonk
Chill out
Use your talent
Kinderkamp
Tienerkamp

Individueel contact en ouders
Soms is het fijn om even je verhaal kwijt te kunnen aan iemand die niet zo dicht bij je staat. De jongerenwerker maakt tijd om naar je te luisteren en mee te denken. Dit hoeft niet aan een tafel maar kan tijdens een strandwandeling of onderuit gezakt op de bank bij Pluspunt. Ook fietst de jongerenwerker regelmatig een rondje door de buurt om contact te leggen.

Ouders:
Loop jij tegen problemen aan in de opvoeding of heb je en vraag of jouw zoon of dochter? Floortje kan kijken of ze je kan helpen of samen kunnen jullie op zoek naar de juiste plek voor jouw vraag.

Seksuele voorlichting
Uit onderzoek van Rutgers en het Jeugdjournaal (maart 2018) bleek dat de kennis over seksualiteit onder kinderen tussen de 9 en 12 jaar, gering is. Daarom is Floortje gestart met gastlessen relationele en seksuele vorming op een aantal basisscholen in Zandvoort. Tijdens deze lessen wordt op een open manier met de kinderen gesproken over de veranderingen van je lichaam, diversiteit, de invloeden van (sociale) media en het herkennen en aangeven van jouw grens.
Voor vragen over seksualiteit contact Floortje

Idee├źn
Heb jij een leuk idee voor een activiteit of wil jij en je vrienden iets leren over een bepaald onderwerp? Neem contact op met Floortje om een afspraak te maken en hierover te praten!

Alle informatie is ook te lezen in de folder

MENU