Mantelzorg

Zorgt u voor iemand?
Zandvoortse mantelzorgers: Superhelden!
Als mantelzorger zorg je langdurig en onbetaald voor een zieke naaste. Dat doe je heel vanzelfsprekend en je combineert de zorg met je andere taken, zoals werk en gezin. Daarom zien wij mantelzorgers als superhelden. Als steunje in de rug om de mantelzorg vol te houden biedt Pluspunt diverse vormen van ondersteuning aan mantelzorgers.

Respijtzorg
Wil je als mantelzorger af en toe even de handen vrij? Tijd om er even tussenuit te gaan of iets voor jezelf te doen? Als je degene voor wie je zorgt niet alleen kunt laten, kun je vragen om een respijtvrijwilliger.
De respijtvrijwilliger blijft blijft bij de persoon voor wie je zorgt, biedt gezelschap en een praatje gedurende een paar uur of een dagdeel.

Tandem mantelzorgconsulent
De zorg die je als mantelzorger geeft is belangrijk en waardevol. Er zijn allerlei vormen van ondersteuning. Je kunt hierbij denken aan algemen voorlichtin en advies, emotionele ondersteuning, contact met lotgenoten, persoonlijke begeleiding en hulp bij het uitzoeken van praktische zaken en regelingen.

Tandem is de regionale organisatie waar je terecht kunt als je hulp of advies nodig hebt
Tandem en Pluspunt hebben gekozen voor een nauwe samenwerking. Astrid Zoetmulder is als lokale mantelzorgconsulent vraagbaak en aanspreekpunt voor mantelzorgers. Zij is bereikbaar bij Pluspunt, Flemingstraat 55 te Zandvoort. Tel 023-5719393 of e-mail

Samen zorgen, daar staan wij voor.

 

MENU