Expositie

In Pluspunt is regelmatig nieuwe amateurkunst te bewonderen. Pluspunt wil een laagdrempelig podium zijn voor aankomend talent. Met name kunstenaars die nog niet zijn opgenomen in het gangbare kunstcircuit worden uitgenodigd bij Pluspunt een tentoonstelling te realiseren. Zij krijgen de vrijheid te experimenteren met de ruimte die letterlijk en figuurlijk wordt aangeboden. Het streven is een gevarieerd programma samen te stellen, waarin diverse disciplines aan bod komen.
Wanneer u interesse heeft om te komen exposeren, of een schilderij van een expositie te kopen, neem dan contact op met Luciana, tel 5740330 of e-mail

Manola Sint Jago exposeert haar kleurrijke werk vanaf 8 oktober 2021 t/m 8 januari 2022 in de ontvangstruimte van Pluspunt.

Mijn naam is Manola Sint Jago en ik ben geboren en getogen op het zonnige eilandje, Aruba. Ik woon al jaren met heel veel plezier in Nederland waarvan het grootste deel in Amsterdam.
Na een ernstige ziekte die inmiddels chronisch is geworden ben ik op jonge leeftijd permanent verhuisd naar Nederland.
Het schilderen, tekenen, schrijven en edelsmeden betekenen voor mij overleven. Als ik dat niet kon doen dan had het leven voor mij geen zin. Met mijn schilderijen probeer ik de kijker mee te nemen in het verhaal van mijn achtergrond. Ik wil de kijker een vakantiegevoel meegeven waar ze nog lang van kunnen genieten.

Bij belangstelling voor mijn werk kunt u via mijn website contact met mij opnemen.

Bekijk hier een overzicht van de werken op de expositie
Veel plezier met deze expositie.

MENU