Expositie

In het Pluspuntgebouw is regelmatig nieuwe amateurkunst te bewonderen. Pluspunt wil een laagdrempelig podium zijn voor aankomend talent. Met name kunstenaars die nog niet zijn opgenomen in het gangbare kunstcircuit worden uitgenodigd bij Pluspunt een tentoonstelling te realiseren. Zij krijgen de vrijheid te experimenteren met de ruimte die letterlijk en figuurlijk wordt aangeboden. Het streven is een gevarieerd programma samen te stellen, waarin diverse disciplines aan bod komen.
Wanneer u interesse heeft om te komen exposeren, neem dan contact op met Yolande Gooszen, tel 5740330 of e-mail

Schilderclubjes exposeren in Pluspunt
De schilderclub van Pluspunt én de schilderclub van de Blauwe Tram exposeren gezamenlijk met schitterende bloemenschilderijen.
Er wordt door de deelnemers van deze clubjes enthousiast geschilderd in Pluspunt en de Blauwe Tram. Iedereen mag meedoen en de clubjes hebben een open inloop, dus ook als u een keertje niet kunt komen is dat geen probleem. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon eens langs en doe gezellig mee, de eerste keer is gratis!
Daarna betaald u € 3,50 p.p. incl. materiaal en koffie met wat lekkers.

Wilt u zelf een keer exposeren bij Pluspunt? Dat kan ook! Neem daarvoor contact op met Yolande Gooszen of bel haar op 023-5740330.

MENU