Expositie

In het Pluspuntgebouw is regelmatig nieuwe amateurkunst te bewonderen. Pluspunt wil een laagdrempelig podium zijn voor aankomend talent. Met name kunstenaars die nog niet zijn opgenomen in het gangbare kunstcircuit worden uitgenodigd bij Pluspunt een tentoonstelling te realiseren. Zij krijgen de vrijheid te experimenteren met de ruimte die letterlijk en figuurlijk wordt aangeboden. Het streven is een gevarieerd programma samen te stellen, waarin diverse disciplines aan bod komen.
Wanneer u interesse heeft om te komen exposeren, neem dan contact op met Yolande Gooszen, tel 5740330 of e-mail

Huidige expositie

Vanaf vrijdag 1 juni vindt er bij Pluspunt een expositie plaats van schilderijen verkregen vanuit een legaat. Het betreft allerlei reproducties van oude meesters. De kunstenaar heeft met enorm veel precisie en oog voor detail heel veel mooi werk gecreƫerd.

We hopen met deze expositie een tweetal zaken te kunnen bewerkstelligen: enerzijds kunst -liefhebbers tegen een gereduceerd tarief een leuk schilderij te gunnen, anderzijds met de opbrengst een grote groep ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit was de wens van de kunstenaar.
De schilderijen zijn zoals genoemd, laag geprijsd en na betaling, direct mee te nemen.
Wij hopen dat u de moeite wilt nemen te komen kijken naar deze bijzondere collectie en wellicht met een aankoop uw interieur op wilt frissen.

Meer informatie kunt u krijgen via de balie van Pluspunt of via Yolande Gooszen.

MENU