Raad van Toezicht stelt zich voor

RvT-lid Hans van Dinther:

Afgelopen augustus 2022 heb ik Peter Berkhout opgevolgd als voorzitter van de Raad van Toezicht van Pluspunt. 

Ik ben concerncontroller en heb voor tal van bedrijven gewerkt (o.a. Heliomare, de GGD en nu de Vervoerregio Amsterdam). Ik heb ervaring in de Raad van Commissarissen van Congreshotel Oud-Poelgeest in Oegstgeest. Mijn vrouw en ik wonen al 24 jaar met veel plezier in Zandvoort. Onze twee dochters zijn hier opgegroeid. 

Zandvoort heeft aan Pluspunt een gezonde, goedlopende organisatie die er is voor alle Zandvoorters. We doen het samen in Zandvoort. Daar staat Pluspunt voor! Ik ben blij en trots dat ik mijn steentje mag bijdragen. 


RvT-lid Thea Draijer:

Ik ben Thea Draijer en in 2018 in de Raad van Toezicht gekomen. Voor een evenwichte samenstelling van de RvT was het toen belangrijk dat het RvT-lid ook feeling heeft met Zandvoort. Nou, dat heb ik 😊

Opgegroeid in het strandpaviljoen van mijn ouders, zit Zandvoort in mijn genen. Ik ben bovendien getrouwd met een Zandvoorter (Willem Pellerin, ‘hij is er ientje van Pries’) en wij hebben 2 zoons die allebei een studie volgen en nog thuis wonen.

Ik vind het belangrijk iets te doen voor de Zandvoortse gemeenschap in mijn vrije tijd. Na een aantal jaren vrijwillig buurtbemiddelaar en verschillende rollen in de Zandvoortse sport, kwam daar  Pluspunt bij. Pluspunt is wat mij betreft van onschatbare waarde voor de Zandvoorters. In de afgelopen 3,5 jaar heb ik veel geleerd van wat Pluspunt allemaal doet en dat is veel meer dan ik wist!

Mijn kennis en ervaring als interim manager, procesbegeleider en teamcoach, zet ik graag in voor Pluspunt. Als lid van de RvT is dat op de achtergrond en dat doe ik met veel plezier.


RvT-lid Anja Buursema:

Ik ben Anja Buursema en eind augustus toegetreden tot de RvT Pluspunt.

In Amsterdam geboren en heb vanaf mijn 7e jaar mijn jeugd, met veel plezier, in Zandvoort doorgebracht. Na een medische studie te Leiden en Nijmegen, ben ik op diverse plekken in Nederland werkzaam geweest. 

Heimwee naar het strand, de zee en de duinen hebben mij doen besluiten weer terug te keren naar Zandvoort. Hier geniet ik samen met mijn man Ray. We hebben een samengesteld gezin met 6 kinderen en 13 kleinkinderen. Drukte en altijd leven in de brouwerij. 

Inmiddels ben ik meer dan 40 jaar arts. Heb op diverse plekken, in de gezondheidszorg gewerkt. In ziekenhuizen, verpleeghuizen, hospices en consultatiebureaus. Nu verricht ik, als specialist ouderengeneeskunde, consulten voor huisartsen. En kom veel bij mensen thuis. Daarnaast ben ik geregistreerd supervisor en coach.

Binnen de RvT hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen, waarbij mijn inzichten vanuit medisch/sociaal perspectief, in brede zin, van belang zullen zijn.
Ik hoop er samen iets moois van te maken van en voor Zandvoort.


RvT-lid Raymond van Haeften:

Ik ben Raymond van Haeften, in augustus 2023 toegetreden tot de Raad van Toezicht van Pluspunt Zandvoort. 

Door mijn werk als wethouder in Zandvoort ben ik regelmatig in contact geweest met medewerkers en vrijwilligers van Pluspunt. Ik heb in die periode gezien hoe belangrijk het werk van al deze mensen is voor de Zandvoortse samenleving. Ik ben dan ook dankbaar dat ik als lid van de RvT mijn kennis en ervaring kan inbrengen en zo een bijdrage kan leveren aan een gezonde en vitale gemeenschap. Met de portefeuille jeugd en jongeren voel ik mij helemaal op mijn plaats binnen de raad.

Ik ben getrouwd met Monique en samen hebben wij drie kinderen en drie kleinkinderen, ik hou van koken en sport. Daarnaast ben ik bij diverse stichtingen actief als bestuurder en beschik ik over een breed netwerk waar Pluspunt hopelijk van kan profiteren.


RvT-lid Erik van der Zee:
Ik heb veel waardering voor de doelstellingen en activiteiten van Pluspunt Zandvoort en heb mij daarom aangemeld voor de Raad van Toezicht. Wij wonen al meer dan 20 jaren in de Gemeente Zandvoort en voelen ons met de Zandvoortse samenleving verbonden. Mijn vrouw Karin komt bij Pluspunt over de vloer voor het begeleiding van Syrische immigranten.

Ik heb jaren leiding gegeven aan klantgerichte en dienstverlenende organisaties. Daardoor begrijp ik de complexiteit van goed uitvoeren van maatschappelijke activiteiten gericht op eenzaamheid, armoede en jongeren. Het altijd mijn aanpak geweest de voorwaarden te scheppen voor goed functioneren van medewerkers en vrijwilligers. Ik krijg veel positieve feedback over hoe ik teams sterker laat werken. Dit zal ook mijn inzet zijn vanuit de RvT.

Door mijn leidinggevende verantwoordelijkheid in professionele organisaties en het adviseren van vele andere organisaties, heb ik uitgebreide kennis van financiering, bedrijfsvoering, automatisering en risicomanagement. Die zal ik ook inbrengen bij Pluspunt Zandvoort.

Ik ben getouwd met twee volwassen dochters. Ik houd van sporten, zoals hardlopen, en muziek. Na mij studie economie en bedrijfskunde heb ik gewerkt voor grote organisaties. Nu ben ik mede-eigenaar van een klein advieskantoor, dat zich richt op goede besturing van organisaties, voldoen aan maatschappelijk eisen zoals duurzaamheid en sociale betrokkenheid, alsmede aan regelgeving.

MENU