Inkomen op orde

Heb jij hulp nodig bij je geldzaken of ben je het overzicht kwijt? Meld je aan voor het spreekuur ‘Inkomen op orde’ bij het Pluspunt.
Het is voor veel mensen niet altijd even makkelijk om brieven en e-mails te lezen en te beantwoorden. Of om een overzicht te houden van hoeveel geld je krijgt en uitgeeft. Wanneer je het overzicht verliest, krijg je soms moeilijk weer grip op je geld. Je kunt er zelfs door in de geldproblemen komen. Herkenbaar? Blijf er niet mee rondlopen en kom naar ons spreekuur.

Samen aan de slag

Je kijkt samen met een vrijwilliger van Pluspunt naar wat jouw maandelijkse inkomsten en uitgaven zijn. We kijken of je recht hebt op toeslagen en we geven je bespaartips. Ook als er iets in je leven verandert, kan dat gevolgen hebben voor het geld dat je kunt uitgeven. Denk bijvoorbeeld aan ziek worden, met pensioen gaan, verhuizen of weer aan het werk gaan. We helpen je om je hierop voor te bereiden. Zo heb je de nieuwe situatie ook inzicht op je geldzaken.

Overzicht in geldzaken

Met een handig stappenplan krijg jij weer overzicht en inzicht in je geldzaken. En je weet hoeveel je overhoudt voor onverwachte uitgaven. Dat zorgt voor rust.
Wil jij dit ook? Meld je aan via een e-mail naar het Sociaal Wijkteam. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Wanneer: Iedere woensdag van 9:30 – 12:00 uur
Waar: Pluspunt Zandvoort Noord. Voor jouw privacy is er voor dit spreekuur een aparte ruimte beschikbaar.
Aanmelden: per mail bij Sociaak Wijkteam SamenZandvoort
Informatie of aanmelding: telefoonnummer 023 - 5719393.

MENU