Lintjesregen 2024

De lintjesregen van Pluspunt werd afgelopen vrijdag 19 april feestelijk gevierd. Er waren maar liefst 24 vrijwilligers die hun lintje mochten ontvangen. Vrijwilligers die al 5, 10, 15, 20 bij Pluspunt vrijwilliger zijn en zelfs iemand al 40 jaar.

Jenny Hulst (zie foto) heeft 40 jaar als vrijwilligster bij Pluspunt gewerkt! Hulde!
Gestart bij Centrum voor Vrijwillige Hulpverlening. Dat ging later samen met Stichting Welzijn Ouderen Zandvoort, sindsdien is er veel veranderd. Maar Jenny is gebleven en dat mogen we best bijzonder noemen. Na alles wat ze gedaan heeft als vrijwilligster, geeft ze nu nog op 5 dagen in de week om 9.00 uur ’s ochtends het startsein voor de telefooncirkel. Daar zijn Pluspunt en de deelnemers erg blij mee.

Wij zijn verheugd deze dag vele vrijwilligers te mogen feliciteren met hun jubileum en hen te bedanken voor alle diensten die zij de afgelopen jaren voor de inwoners van Zandvoort hebben verricht. Ook werden zij gefeliciteerd door onze Burgemeester David Moolenburgh en wethouder, daarna mochten ze met hen op de foto.

*Uit onderzoek in 2023 onder de vrijwilligers van Pluspunt is gebleken dat de resultaten suggereren dat het plan voor een jubileumfeest over het algemeen positief wordt ontvangen en dat het een goede manier zou kunnen zijn om de inzet en toewijding van de vrijwilligers te vieren. Meer dan 75 procent van de respons vindt een lintje krijgen en het jubileumfeest een waardevolle vorm van erkenning. De Pluspunt lintjesregen is (blijkt uit onderzoek) nog helemaal bij de tijd, mensen vinden het nog fijn om te vieren met elkaar.

MENU