Avondspreekuur Kwijtschelding Gemeentelijke Heffingen

Heeft u moeite om uw gemeentelijke heffingen te betalen? Geen zorgen, Pluspunt is er om te helpen!

Kwijtschelding van gemeentelijke heffingen is mogelijk voor mensen die niet in staat zijn om de aanslag te betalen. Dit wordt bepaald aan de hand van uw financiële situatie, waaronder uw inkomen, vermogen en vaste lasten. Als uw betalingscapaciteit onder een bepaalde norm valt, kunt u in aanmerking komen voor kwijtschelding.

Elke maandag van 10:00 – 12:00 en woensdag van 09:30 – 12:00 organiseren wij de ‘’Formulieren Werkplaats’’. Op 4 april 2024 organiseren wij een speciale avond inloop ‘’Formulieren Werkplaats’’ van 19:00 tot 20:00 uur, speciaal voor mensen die niet tijdens onze reguliere ochtendsessies langs kunnen komen. Deze avond is bedoeld om informatie te verstrekken en ondersteuning te bieden bij het aanvragen van kwijtschelding voor gemeentelijke heffingen. Onze deskundige vrijwilligers staan samen met het sociaal raadslid klaar om u te helpen bij het invullen van de benodigde formulieren. Samen zorgen we ervoor dat uw aanvraag voor kwijtschelding soepel verloopt.

Mis deze kans niet om uw financiële last te verlichten. Kom langs op 4 april 2024 tussen 19:00 en 20:00 uur op onze locatie voor persoonlijke ondersteuning bij het invullen van uw kwijtscheldingsaanvraag voor gemeentelijke heffingen.

Voor meer informatie over financiën kunt u contact opnemen met het ons op; 023 5719393 (sociaal wijkteam) of bezoek onze website. We staan klaar om u te helpen!

Je kunt binnenlopen zonder afspraak.

MENU