Samen DOEN

Elke woensdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur kunt u deelnemen aan spelletjes (€ 2,50) en creatieve activiteiten (€ 3,50). U hoeft zich niet van tevoren op te geven: loop gewoon eens bij ons binnen en doe mee. De eerste keer meedoen is geheel vrijblijvend en gratis!

Tevens kunt u elke vierde zondag van de maand aanschuiven bij Samen DOEN van 13:15 uur tot 16:00 uur. U kunt meedoen met spelletjes en creatieve activiteiten. Kosten € 5,00 inclusief een eenvoudige broodmaaltijd.
Speciaal voor Samen DOEN rijdt de Belbus ook op deze zondag. informatie en reserveren, telefoon: 5717373.

Tekenles bij Samen DOEN
Onder leiding van bevlogen tekenaar Cornelis van Meurs leert u de beginselen van tekenen. U zult al snel merken dat ook ú kunt tekenen en dat u met een trots gevoel uw tekening mee naar huis neemt. Deze tekenlessen worden gegeven tijdens Samen DOEN en zijn vooral heel gezellig.
De lessen zijn op woensdag van 13.30-15.30 uur om de week in de even weken in de grote zaal van De Blauwe Tram.  Kosten: € 3,50 inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Schilderclub bij Samen DOEN
Een open inloop schilderclub onder begeleiding van vrijwilligster (en hobbyschilder) Trudie Dütting-van Abeelen. U krijgt materiaal en ideeën aangereikt maar werkt verder geheel zelfstandig: er wordt geen les gegeven, deelnemers inspireren en leren van elkaar.
De schilderclub is aanwezig op woensdag van 13:30-15:30 uur om de week in de oneven weken in de grote zaal van De Blauwe Tram.
Kosten: € 3,50 inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Nieuw!! Sjoelclub
Tijdens Samen DOEN is er gestart met een "Sjoelclub".
Deze club bestaat uit enthousiaste deelnemers die graag samen een potje sjoelen.
Kosten: € 2,50 inclusief koffie/thee en wat lekkers. Vooraf aanmelden is niet nodig, kom gewoon langs en speel mee!

Meer informatie via Joekie Dijkstra.

MENU