OOK Samen

OOK Samen is dé plek voor ontmoeting en gezelligheid in Zandvoort Noord!
Elke dinsdag- en donderdagmiddag kunt u bij OOK Samen van 13:30 tot 16:00 uur
deelnemen aan spelletjes (€2,50) en creatieve activiteiten (€3,50) incl. koffie.

U hoeft zich niet van tevoren op te geven: loop gewoon eens bij ons binnen en doe mee. Onze beroepskracht en vrijwilligers staan klaar om u hartelijk te ontvangen.

Ook op zondag kunt u meedoen met OOK Samen: elke eerste en derde zondag van de maand van 10.30 uur tot 15.30 uur (€9,50).
Speciaal voor OOK Samen rijdt de Belbus op deze zondagen ook: informatie en reserveren, telefoon: 5717373.

De schilderclub is elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur aanwezig bij OOK Samen. Samen schilderen, leren van elkaar, elkaar inspireren, samen exposeren. Vrijwilligster Anneke Koper is aanwezig om de groep advies en ideeën te geven, verder werkt u zelfstandig èn met elkaar aan een schilderij. Vooraf opgeven is niet nodig, loop gewoon eens binnen en doe mee! Kosten per keer € 3,50 inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers.

 Crea-PLUS club
Gewoon een paar gezellige creatieve uurtjes.
Om de week op donderdag van 13.30 - 16.00 uur (in de oneven weken). Samen lekker creatief aan de slag, u werkt zelfstandig.  Er is volop ruimte voor eigen inbreng. Docent Magret Broertjes verwelkomt u graag en staat klaar om creatief mee te denken. U betaalt per keer € 3,50 inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Vooraf opgeven is niet nodig, loop gewoon eens binnen en doe mee! De eerste keer meedoen is GRATIS!!!

Meer informatie via Jolanda Meier.

MENU