Tienerkamp 2019

Tienerkamp 2019 groot succes!

Van 18 tot 20 oktober reisde 23 jongeren af naar Duinrell voor het 6e Tienerkamp van Pluspunt. De kinderen hebben een fantastisch weekend gehad waarbij ze zich helemaal hebben uitgeleefd in het Tikibad en in de achtbanen. Echt een weekendje vakantie. Een van de deelnemers gaf aan dat dit kamp nog leuker was dan schoolkamp. Gemiddeld gaven de jongeren het kamp een 8,4!

Arjette verteld:
“Dit jaar was ik voor de tweede keer als vrijwilliger mee op tienerkamp. Ik vond het ontzettend gezellig. We hadden een leuke, enthousiaste groep kinderen mee met genoeg energie om er een knallend weekend van te maken. Ik vond het erg leuk om te zien hoe dapper ze meededen aan de workshop vuurspuwen en hoe geboeid ze waren tijdens de goochel show. Daarnaast was het mooi dat ze zich prima zelf konden vermaken in het park en bijna altijd weer op tijd op de afgesproken plaats weer verzamelden. Dat liet wel goed zien dat dit een zelfstandige groep was. Ik heb me ontzettend vermaakt, een nieuw kaartspel geleerd en veel leuke gesprekken gevoerd met de kinderen. Een geslaagd weekend!”

Bij deze wil ik alle vrijwilligers enorm bedanken. Anita Daane, Oscar vd Mije, Celvin Keur, Arjette Dijkstra, Jordi Valies, Jessica Scheeper, Iliaria de Wit, Flobatir Salama en Tommy Coolen. Zonder jullie was dit kamp nooit zo’n succes geworden! Daarnaast wil ik de sponsoren heel erg bedanken: De Rotary Zandvoort, Kinderhuis te Zandvoort, De Nolte Stichting, Het Rabobank stimuleringsfonds, het mannenkoor, Heilig kerstmisgilde en de Diaconie van de Agathakerk. Dankzij jullie hebben we dit prachtige weekend mogen organiseren.

MENU