Schilderclub breidt uit!

OOK Samen is al jaren dé plek voor ontmoeting en gezelligheid in Zandvoort Noord! Elke dinsdag- en donderdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur èn elke eerste en derde zondag van de maand van 10.30 uur tot 15.30 uur (€9,50) kunt u deelnemen aan spelletjes (€2,50) en creatieve activiteiten (€3,50) onder het genot van een heerlijke bak koffie.

De enthousiaste schilderclub is elke dinsdagmiddag aanwezig bij OOK Samen: samen schilderen, leren van elkaar, elkaar inspireren & samen exposeren.

Deze schilderclub gaat nu uitbreiden naar de zondagen: elke eerste & derde zondag van de maand kunt u gezellig meedoen. Op de zondagen zal er géén docent aanwezig zijn, het wordt een open inloop, u mag zelfstandig aan de slag. U kunt langskomen wanneer u wilt; vooraf aanmelden is niet nodig.

Indien u alleen een paar uurtjes wilt komen schilderen betaald u € 3,50 p.p. maar natuurlijk bent u ook van harte welkom om de hele dag mee te doen: inclusief een heerlijke warme maaltijd tussen de middag betaald u dan € 9,50 p.p.

 Vooraf aanmelden is dan wél noodzakelijk omdat er boodschappen worden gedaan voor het eten.

Aanmelden voor de hele zondag kan via de balie van Pluspunt: 023-5740330.
Meer informatie is te krijgen via Jolanda Meier.

MENU