OOK Samen kiest het ruime sop!

Afgelopen donderdag is een groep van bijna 50 deelnemers en vrijwilligers van OOK Samen, Pluspunt, op stap geweest. Zij genoten die middag volop op de boot van de IJmuidense Rondvaart. De rondvaartboot ging zelfs de zee op! Gelukkig werd niemand misselijk en kwam iedereen met een stralend gezicht weer aan land.

Dit uitje is mogelijk gemaakt door een drievoudige inzet: de vrijwilligers van OOK Samen verkochten creatief gepimpte tassen en haalden daarmee geld op, er zijn schilderijen gedoneerd en verkocht èn de Ruilwinkel van Sinkel doneerde een fantastisch bedrag! Al met al dus weer een prachtige samenwerking waardoor dit soort uitstapjes mogelijk zijn. Bedankt allemaal.

OOK Samen gaf met dit uitje de aftrap voor een heel scala aan “zomer-activiteiten” voor senioren. Omdat er juist in de zomermaanden vaak minder te doen is, is er bij Pluspunt juist extra veel activiteit: onder het motto: “vervelen in de zomer hoeft niet” wordt er van alles georganiseerd. Dit jaar voor het eerst in samenwerking met het Oranje Fonds waardoor de kalender aardig uitgebreid is. De activiteiten vinden zowel in Pluspunt in Zandvoort Noord als in Wijksteunpunt De Blauwe Tram in Zandvoort Centrum plaats met af en toe een uitstapje buiten het dorp.

OOK Samen is een plek voor ontmoeting en gezelligheid in Pluspunt in Zandvoort Noord (Flemingstraat 55): elke dinsdag- en donderdagmiddag en 2x per maand op zondag kunt u aanschuiven voor een bak koffie met wat lekkers, een spelletje en creatieve activiteiten. Dit project heeft uitbreiding gevonden in Wijksteunpunt De Blauwe Tram in Zandvoort Centrum (Louis Davidscarré 1); hier heet het Samen DOEN en kunt u elke woensdagmiddag en 1x per maand op zondag aanschuiven.

De zomerkalender kunt u vanaf 13 mei ophalen bij de balie van beide locaties of hier downloaden.

MENU