Kinderkamp

In de eerste week van de zomervakantie is stichting Pluspunt Zandvoort met 19 kinderen en 5 begeleiders op kinderkamp geweest. Ze zijn woensdag 25 juli met de bus naar Vierhouten gereden en hebben daar 5 schitterende dagen gehad. Zondag 29 juli was iedereen weer veilig thuis.

Het programma was gevuld met sportieve en creatieve activiteiten. Er waren fietsen gehuurd, waarmee ze naar o.a. de Zandeplas en het zwembad in Nunspeet gefietst zijn. De kinderen hebben veel gezwommen en plezier beleefd op de verschillende zwemlocaties. Dit jaar was de temperatuur 30 graden + en was het veel de verkoeling van water op zoeken. Het meertje op het kamp terrein van De Paasheuvelgroep was een zeer geschikte plek hiervoor.

Donderdagochtend kwam JP van de Kam (www.jpdekam.nl) de stuntman langs. Hij heeft de kinderen meegenomen in de wereld van een stuntman. Hij heeft laten zien hoe je bepaalde stunts kan doen. Stunts die de kinderen deden waren o.a. door een brandende hoepel heen duiken, van een vallende ladder springen en vuur doven. Het was een spectaculaire ochtend die veel indruk heeft gemaakt.
Zaterdagavond werd  de laatste avond afgesloten met een bonte avond en een spetterende disco.  Het is was een Top week!

Vrijwilligers Evelien van de Mije, Celvin Keur en Thomas de Jong ontzettend bedankt voor jullie hulp!

Sponsoren bedankt voor jullie donatie,  zonder jullie zou dit jaarlijkse kamp niet mogelijk zijn.

MENU