Expositie

Nieuwe expositie
Monique van Hoorn exposeert in Pluspunt

Vanaf maandag 9 april is er weer nieuwe kunst te bewonderen in de ontvangstruimte van Pluspunt, Flemingstraat 555 in Zandvoort Noord.
Kunstenares Monique van Hoorn vertelt graag zelf over haar werk: “Omdat ik graag creatief bezig ben, ben ik in 2012 begonnen met schilderen. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije uurtjes met mijn schilderskwast bezig te zijn. Lekker een muziekje aan en schilderen maar. Ik ben autodidact en schilder vanuit mijn gevoel. Ik wil niet nadenken over theoretische technieken maar zoek graag zelf uit hoe bepaalde effecten zich uitwerken op het doek. Meestal maak ik realistische schilderijen met acryl verf. Vaak zijn dit zeegezichten of bloemen. Maar ook heb ik dieren, portretten en abstracte schilderijen gemaakt of experimenteer ik met media en andere materialen in mijn schilderijen om zo mijn grenzen te verleggen en mij verder te ontwikkelen. Mijn schilderijen kenmerken zich door het gebruik van heldere kleuren en mooie kleurovergangen.”

Tijdens de expositie in Pluspunt ziet u een verzameling van vooral haar kleinere werken. Op haar website vind u al haar schilderijen, neem gerust eens een kijkje: www.schilderijenvanvanhoorn.exto.nl

In het Pluspuntgebouw is regelmatig nieuwe amateurkunst te bewonderen. Pluspunt wil een laagdrempelig podium zijn voor aankomend talent. Met name kunstenaars die nog niet zijn opgenomen in het gangbare kunstcircuit worden uitgenodigd bij Pluspunt een tentoonstelling te realiseren. Zij krijgen de vrijheid te experimenteren met de ruimte die letterlijk en figuurlijk wordt aangeboden. Het streven is een gevarieerd programma samen te stellen, waarin diverse disciplines aan bod komen.
Wanneer u interesse heeft om te komen exposeren, neem dan contact op met Yolande Gooszen, tel 5740330 of e-mail

MENU