Kerstviering met de vrijwilligers

Ook dit jaar was er bij Pluspunt weer de traditionele en sfeervolle kerstborrel voor de vrijwilligers. Ruim 125 vrijwilligers, al dan niet met partner, genoten van een heerlijke glühwein en bijpassende lekkernijen.

Dit jaar stond kerst letterlijk en figuurlijk in het teken van het licht: gezellige lichtjes sierden de tafels en werden achteraf aan de vrijwilligers mee naar huis gegeven; niet alleen als herinnering aan de leuke borrel maar vooral als teken van waardering. Vrijwilligers zijn namelijk letterlijk het lichtje in de duisternis van sommige mensen. Natuurlijk kregen zij ook de jaarlijkse Pluspunt vrijwilligers bon èn een VVV-bon. Als extraatje was er dit jaar een leuke Goodiebag die, dankzij de Zandvoortse middenstand, prachtig gevuld was:
de Vomar heeft bijgedragen met een lekker jammetje, Tromp Kaas stond direct klaar met een heerlijke mosterd en ook Albert Heijn heeft bijgedragen om het bedankje een feestelijk tintje te geven.
Het was een geslaagde avond waar saamhorigheid en plezier in vrijwilligerswerk de boventoon voerden.

Wilt u volgend jaar ook dit kerstfeest met ons meevieren? Meld u dan komend jaar aan als vrijwilligers bij Pluspunt en doe met ons mee!

Aanmelden kan bij Yolande Gooszen: of bel even met 023-5740330.


foto: Rob Bossink
Meer foto's vindt u op onze Facebookpagina!

MENU